Nu kan unge melde sig til Demokratisk TalentLAB – og blive medejere af fremtiden!

TalentLAB.dk går live! Fra den 4. oktober 2023 kan unge mellem 20-40 år tilmelde sig Demokratisk TalentLAB og blive klædt på til at engagere sig og stille op til bestyrelser, repræsentantskaber og råd i demokratiske virksomheder. 

For få unge i beslutningslokalerne 

Tænketanken Demokratisk Erhvervs undersøgelser viser, at næsten alle danskere over 20  år er medejere af virksomheder inden for bank, pension, forsikring, andels- og lejeboliger,  forsyning og detailhandel. 

Som medejer kan danskerne deltage, stille op og få demokratisk indflydelse på vigtige  samfundsforhold. Men undersøgelsen viser også, at alt for få unge kender til  mulighederne, og kun få unge benytter deres ret til at være med til at bestemme. 

Bliv medejer af fremtiden 

Sammen med ungeorganisationer, store demokratiske virksomheder og med  Tuborgfondet i ryggen skal projektet Demokratisk TalentLAB sikre et bæredygtigt  generationsskifte i de virksomheder, vi ejer sammen, og få de unge ind i  beslutningslokalerne. 

Demokratisk TalentLAB rækker ud til dig, som er mellem 20-40 år, og som vil deltage og  engagere dig i de virksomheder, du er medejer af! Du får gratis adgang til et af Danmarks  stærkeste ungenetværk såvel som kompetencer, unik viden og konkret medejerskab i  forandringen af vores samfund  

Læs mere og deltag

Relaterede opslag: