Indlæser Begivenheder

Hvordan tager vi godt imod nye medlemsvalgte?

6. februar kl. 09:00 - 12:00

Arrangør:

Sted:

Pris:

Gratis

Tilføj til kalender:

Del på:

Hvordan sætter vi erhvervsdemokratiet på agendaen på Folkemødet?Tænk hvis det var dig: Du er lige blevet valgt ind i repræsentantskabet, landsrådet eller bestyrelsen og skal snart møde de andre tillidsvalgte første gang. Hvilke tanker går gennem dit hoved? Hvordan vil du gerne klædes på til at forvalte dit nye tillidshverv? Det skal vi tale om på vores netværksmøde 6. februar i Ungdommens Demokratihus, Slagtehusgade 10a, 1715 København V.
På mødet kan du møde Karina Lauridsen fra Boligkontoret Danmark og Betina Agerbo Nielsen fra Norlys. De vil give os indblik i, hvordan de onboarder nye medlemsvalgte og fortælle om deres overvejelser om, hvordan de kan gøre det endnu bedre fremover. Vi skal tale om, hvad der er vigtigt, og hvad der kan være svært, når nye tillidsvalgte skal om bord, og forhåbentlig kan vi sammen nå frem til en håndfuld nyttige og inspirerende råd og anbefalinger.
Vi sætter også det kommende folkemøde på dagsordenen. Vi skal orientere hinanden om vores planer, og Jens Jonatan Steen præsenterer Tænketankens prioriteringer og samarbejdsmuligheder. Hvis ikke du er interesseret i folkemødet, er du velkommen til at springe dette punkt over og komme senere.
Program
09:00 – 10:00 Præsentation og gensidig orientering om aktiviteter og tilstedeværelse på Folkemøde ’24
10:00 – 10:15 Pause
10:15 – 11:45 Onboarding af nye medlemsvalgte
11:45 – 12:00 Afslutning  
Tilmelding: Mødet er for alle, der er med i Netværk om medlemsdemokrati. For yderligere info og tilmelding kontakt jens@demokratiskerhverv.dk