Demokratisk Iværksætternetvæk

Netværk er en vigtig byggesten i udviklingen af din virksomhed. Det er vigtigt at have ligesindede og mere erfarne at spare med og dele bekymringer, fremskridt og udfordringer med. Noget for dig? Meld dig ind her på siden

Iværksættere står over for mange udfordringer. Erfaringer viser, at et godt netværk og mulighed for sparring giver optimale betingelser for at komme godt fra start. Hvis du drømmer om eller allerede har taget de første skridt til at etablere din virksomhed som et kooperativ, et andelsselskab, et netværk baseret på demokratiske principper, en demokratisk erhvervsdrivende fond eller forening, så er dette netværk for dig.

I Tænketanken Demokratisk Erhverv har vi fokus på at skabe et godt og stærkt netværk for nye virksomheder, iværksættere og startups der baserer deres forretningside på demokratiske principper. I netværket giver vi dig blandt andet adgang til faglig og relevant viden om erhvervsdemokratiets mange muligheder. Det gør vi ved at tilbyde sparring, viden og mulighed for at møde andre ligesindede ved en lang række både faglige og sociale arrangementer.

I Demokratisk iværksætternetværk tilbyder vi forskellige netværksarrangementer, der inkluderer: foredrag, læring, vidensdeling inden for et bredt udsnit af relevante emner. Arrangementerne er åbne og for både nye og mere etablerede iværksættere og emnerne spænder bredt. Der vil altid være tid til uformel snak og networking.

Hvis du er interesseret i at være med i vores iværksætternetværk, så meld dig til herunder. Det er gratis at være med i netværket.

For yderligere information og spørgsmål, kontakt:

Ditte Brøgger

Teamchef for medlemmer og udvikling

Kommende events i Iværksætternetværket: