Webinar: Start din egen demokratiske virksomhed

Går du med en iværksætter i maven eller drømmer du om sammen med en partner at starte en virksomhed?

Så burde du overveje at starte en demokratisk virksomhed!

Vi skyder det nye år i gang med et digitalt arrangement, hvor DM og MA i samarbejde med Tænketanken Demokratisk Erhverv sætter erhvervsdemokratisk iværksætteri på dagsordenen.

Arbejdslivet som iværksætter og selvstændig kan være vejen til det gode arbejdsliv, et alternativ til dagpengelivet, en måde at løse bæredygtighedsudfordringer eller indgå et fællesskab med andre. For eksempel i et kooperativ/en demokratisk virksomhed, hvor I går sammen om at skabe en virksomhed på lige vilkår. Fælles for demokratiske virksomheder er, at de er ejet og styret af medlemmerne. En person, en stemme.

Til dette arrangement vil I høre om DM’s tilbud til iværksættere, hvordan man kan starte selv, hvad det vil sige at starte en demokratisk virksomhed og høre om tilgængelige iværksætterprogrammer. Derudover skal vi høre fra DM’s egne medlemmer, som har succes med at drive et kooperativ og høre om deres iværksættereventyr.

Program

Velkomst
Ditte Brøgger, Videnskonsulent i Tænketanken Demokratisk Erhverv 

DM’s tilbud til iværksættere
DM’s fokus på demokratisk iværksætteri og støtte til demokratiske iværksættere
Bjarke Friborg, Bestyrelsesmedlem i DM Privat og Selvstændig

Demokratisk iværksætteri og Ørexund Excubator
Muligheder og fordele ved demokratisk iværksætteri og tilmelding til demokratisk iværksætterforløb Ørexund excubator https://orexund.coop
Ditte Brøgger, Videnskonsulent i Tænketanken Demokratisk Erhverv

Flexværker – En demokratisk iværksætterhistorie
Flexwerker er et kooperativt bureau, der laver workshops, inddragelse, analyser og meget mere. Flexwerker deltog i et iværksætterprogram i 2020. De vil fortælle om deres erfaring med den kooperative tilgang til iværksætteri.

Spørgsmål og debat

Vært

DM & MA

Medværter

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

Online

Dato

26.01.2022
Expired!

Tidspunkt

15:30 - 17:30

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send