Event:

Webinar: AkademikerPensions erfaringer med digitalt demokrati

Hvordan skaber vi et mere involverende demokrati og hvordan kan digitale løsninger bidrage? 

Det vil Markeds- og kundechef hos AkademikerPension Kenneth Petersen give sit bud på.

AkademikerPension har gennem længere tid arbejdet aktivt med at understøtte medlemsdemokratiet med digitale løsninger. Derfor vil AkademikerPension på webinaret dele ud af deres erfaringer inspirere andre til hvordan man kan få et mere involverende og levende medlemsdemokrati.

For hvordan kan man omtænke og udvikle på aktiviteter, der historisk har været båret af fysiske medlemsmøder og generalforsamlinger? Og hvordan aktiverer man flest mulige i medlemsdemokratiet?  Det vil AkademikerPension fortælle meget mere om på dette 4 netværksmøde i webinarrækken om erfaringer med digitalt demokrati. Der vil være rig mulighed for diskussion og erfaringsudveksling efter oplægget.

Mødet afholdes på zoom, og alle tilmeldte vil få en kalenderinvitation med link til den den digitale platform.

Vi glæder os til at se jer!

Om Webinarrækken “Erfaringer med digitalt demokrati”
Dette er fjerde digitale arrangement i webinarrækken “erfaringer med digitalt demokrati” med oplæg fra nogle af de fremmeste konsulenter på området. Webinarrækken er en del af Tænketankens løbende arbejde for at dokumentere indsatser og dele erfaringer, som demokratiske virksomheder har iværksat i en tid, som aldrig har været mere digital. De erfaringer ønsker vi  at udbrede, så vi i fællesskab kan tage ved lære af hinandens oplevelser.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Dato

28.06.2021
Expired!

Tidspunkt

10:30 - 12:30

Sted

Online

Oplægsholder

Del på Facebook
Twitter
LinkedIn

Arrangementet begynder om:

Dette event er afsluttet.