Webinar: Aktivt ejerskab og involvering af de kommende generationer

Hvordan kan aktivt ejerskab og involvering af de kommende generationer spille en rolle i at sikre de forbrugerejede selskabers fremtidige legitimitet, opbakning og demokratiske fundament?

Det vil Dorte Mondrup og Anne Sørensen fra konsulentvirksomheden Monsø give inspiration til, når de faciliterer en fælles debat og byder ind med erfaringer fra deres arbejde. 

Særligt vil de komme ind på, hvordan de demokratiske virksomheder proaktivt kan gribe de unges interesse i klimaudfordringer og den grønne omstilling som afsæt for involvering og engagement. 

Monsø er en mindre konsulentvirksomhed, der består og drives af Anne Sørensen og Dorte Mondrup. De har mange års erfaring som interne konsulenter i større organisationer og arbejder altid involverende, fordi de tror på, at medejerskab sikrer fælles handlekraft og resultater fra start. De arbejder deltagerorienteret og henter både teoretisk og metodisk inspiration fra community organizing, aktionslæring og designtænkning.

Mødet afholdes på Zoom og alle timledte får inden webinaret en kalenderinvitation med link til den digitale platform.

Vi glæder os til at se jer.

Webinarrækken ” Erfaringer med medlemsdemokrati”

Dette er det syvende digitale arrangement i webinarrækken “Erfaringer med medlemsdemokrati” med oplæg fra nogle af de fremmeste konsulenter på området.
Webinarrækken er en del af Tænketankens løbende arbejde for at dokumentere indsatser og dele erfaringer, som demokratiske virksomheder har iværksat i en tid, som aldrig har været mere digital. De erfaringer ønsker vi at udbrede, så vi i fællesskab kan tage ved lære af hinandens oplevelser.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

Online

Dato

08.12.2021
Expired!

Tidspunkt

10:30 - 12:00

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send