Reception: Fejring af 5 års erhvervsdemokratiske successer

Tænketanken Demokratisk Erhverv har fået ny direktør, nye lokaler og masser af store resultater. Det hele fejres den 7. september, og du er inviteret.

I fem år har tænketanken skabt viden og dokumenteret dét, som demokratiske virksomheder kan. Tænketanken har forenet virksomhederne i den demokratiske sektor og fremmet det demokratiske ejerskab på Christiansborg. Og med nye projekter som Demokratisk Talentlab bliver Tænketanken samlested for tusindevis af unge i demokratiske virksomheder.

Vokseværk og store ambitioner betyder, at vi styrker Tænketanken med en spritny administrerende direktør i form af Jens Jonatan Steen. Men det betyder også, at vi er vokset ud af “studenterhyblen” og ind i nye, større og mere tænketanksegnede lokaler på Nørregade 13, Forhuset 2. sal.

Du er derfor inviteret til at fejre de mange store resultater torsdag den 7. september. kl.15.00-17.00. Der vil blandt andet være taler af Beskæftigelsesminister Ane Halsboe-Jørgensen og tidligere toppolitiker Bertel Haarder. Og selvfølgelig kooperativ-øl.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

Nørregade 13, Forhuset 2. sal
Nørregade 13, Forhuset 2. sal

Dato

07.09.2023
Expired!

Tidspunkt

15:00 - 17:00

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send