Netværksmøde for medlemmer: Sådan navigerer vi den digitale medlemsdebat

Hvad trigger den hårde tone på de sociale medier, når vi forsøger at engagere medlemmer?

Det vil Mikkeline Thomsen og Tobias Bornakke, partnere i Analyse & Tal, give deres bud på, når Tænketanken inviterer til netværksmøde om medlemsdemokrati. 

Om webinaret

De sociale medier har revolutioneret muligheden for at engagere medlemmer. Med ét klik kan vi i dag inddrage hundredtusindvis af medlemmer spredt over hele landet. Men engagement via de sociale medier kan være svært at navigere i for organisationer såvel som politikere. Gode intentioner om inddragelse og dialog mødes af shitstorms, overaktive tastaturkrigere og digitale protestgrupper. Men hvad trigger den hårde tone og angreb på sociale medier? Hvor på de sociale medier finder angrebene sted? Hvad ved vi på nuværende tidspunkt er do’s and dont’s, når vi skal prøve kræfter med medlemsdebat via sociale medier? Disse spørgsmål skal vi blive klogere på, når Mikkeline Thomsen og Tobias Bornakke fra Analyse & Tal, deler ud af deres omfattende forskning i debatten på de sociale medier.

Mødet afholdes på Zoom og alle tilmeldte får inden webinaret en kalenderinvitation med link til den digitale platform.

Vi glæder os til at se jer.

Om netværksmøderne
I Tænketanken Demokratisk Erhverv samler vi vores medlemmer, som arbejder med medlemsdemokrati og medlemskommunikation i demokratiske virksomheder. Vi afholder 4-6 møder årligt under temaet: Erfaringer med medlemsdemokrati. 

Møderne i netværket er en del af Tænketankens løbende arbejde for at dokumentere indsatser og dele erfaringer, som demokratiske virksomheder har iværksat. De erfaringer ønsker vi at udbrede, så vi i fællesskab kan tage ved lære af hinandens oplevelser.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

Online

Dato

20.04.2022
Expired!

Tidspunkt

10:00 - 11:30

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send