Netværk for medlemmer, der arbejder med medlemsdemokrati

Få indblik i hvordan demokratiske virksomheder engagerer sig i samfundet

På årets sidste møde i Netværket for medlemsdemokrati kan du høre om, hvordan demokratiske virksomheder engagerer sig i vigtige agendaer i samfundet, og du kan få inspiration til, hvad I kan gøre i din virksomhed for at styrke jeres samfundsengagement, involvere medlemmerne og udbrede kendskabet til jeres indsats.

På mødet dykker vi ned i vores seneste analyser og giver indblik i, hvilke forventninger danskerne  har til demokratiske virksomheders samfundsengagement.

Derefter indtager tre markante demokratiske virksomheder scenen og giver os indblik i, hvordan de engagerer sig i vigtige samfundsspørgsmål og involverer danskerne i at skabe et bedre samfund.

  • Grethe Thomas, projektchef i TrygFonden: Hjerteløberne er med til at skabe større tryghed i Danmark.
  • Anna Elisabeth Lotz, medlems- og administrationschef og Christina Gro Andersen, kommunikationskonsulent i Velliv Foreningen: Velliv Foreningen og den mentale sundhed.
  • Karina Lauridsen, direktør for kunde- og foreningsudvikling i Boligkontoret Danmark: Uvildig privatøkonomisk rådgivning hjælper pressede lejere.

Efter præsentationerne er der paneldebat, hvor du får lejlighed til at kommentere, udfordre og få uddybet, hvad virksomhederne gør for at skabe forandringer i samfundet og høre mere om, hvad de har opnået med deres indsats.

På mødet bliver der også tid til at drøfte dine egne udfordringer og erfaringer med andre i netværket – og tale med andre om, hvordan demokratiske virksomheder kan styrke og synliggøre deres samfundsengagement og være med til at sætte dagsordenen.

Tid: 7. december kl. 9-12
Sted: LB Forsikring, Amerika Plads 15, 2100 København Ø
Mødeleder: Jens Almegaard, Tænketanken Demokratisk Erhverv

Tilmelding
Netværksmødet er for medlemmer af Tænketanken Demokratisk Erhverv, og det koster ikke noget at deltage. Der er plads til 40 deltagere på mødet, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig her

Program

9.00Velkomst

Præsentation af Tænketankens viden om danskernes forventninger til demokratiske virksomheders samfundsengagement.Diskussion: Hvad kan demokratiske virksomheder opnå ved at engagere sig i aktuelle samfundsdagsordener
10.00Tre demokratiske virksomheder giver indblik i, hvordan de engagerer sig i vigtige samfundsspørgsmål (paneldiskussion):

  • TrygFonden: Tryghed i Danmark
  • Velliv Foreningen: Mental Sundhed
  • Boligkontoret Danmark: Uvildig privatøkonomisk rådgivning
11.30Netværksdiskussion om forventninger, muligheder og trusler ved at være en samfundsengageret demokratisk virksomhed.
11.45Opsamling

 

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Dato

07.12.2022

Tidspunkt

Hele dagen
Del
Del
Del
Send