Masterclass i Medlemsinvolvering 1/2

Demokrati og økonomi står højt på demokratiske virksomheders dagsorden. En stærk forretning og medlemmernes engagement er virksomhedernes sol og vind. Men at udnytte energien i et stærkt medlemsdemokrati er svært. Derfor opretter vi fra efteråret en Masterclass i medlemsinvolvering.

Medlemmernes deltagelse og kendskab til deres muligheder for medbestemmelse er fundamentet for demokratiske virksomheders legitimitet og ‘licence to operate’. Medlemsinvolvering rummer samtidig et stort forretningsmæssigt potentiale.

Vores seneste store undersøgelse af medlemsdemokrati i danske virksomheder viser, at medlemmernes engagement og kendskab har stor betydning for deres tilfredshed og tillid til de virksomheder, som de er medlemmer af.

For mange demokratiske virksomheder er det en stor udfordring at engagere medlemmerne og udbrede kendskabet til deres muligheder for medbestemmelse. Derfor har vi udviklet den første praksisrettede masterclass, som skal give dig inspiration og de vigtigste værktøjer til at løse nogle af de konkrete udfordringer, som du står med i din virksomhed.

Kurset klæder dig på til at styrke medlemmernes engagement og se de forretningsmæssige potentialer i et aktivt medlemsdemokrati.

Kurset henvender sig til medarbejdere i demokratiske virksomheder, der til dagligt arbejder med medlemsdemokrati og medlemsrettede aktiviteter.

Vedhæftet finder du en kortfattet beskrivelse af kurset. Der er plads til 12 deltagere på kurset.
https://demokratiskerhverv.dk/wp-content/uploads/2022/08/Masterclass-i-medlemsdemokrati.pdf

Pris og tilmelding
Tilmelding sker ved henvendelse til Jens Almegaard på:
jens@demokratiskerhverv.dk eller mobil: 40307230

Pris for deltagelse:
For medlemsvirksomheder 16.000 kr. + moms
For ikke medlemsvirksomheder 22.000 kr. + moms

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

COOP
Roskildevej 45, 2620 Albertslund

Dato

04.10.2022
Expired!

Tidspunkt

09:00 - 16:30

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send