Folkeeje 22 – erhvervsdemokratisk festival på Rødding Højskole

Tre dage før valgdagen vender vi bøtten om, når vi spørger politikerne, om de tør lade danskerne bestemme?

Demokrati foregår nemlig ikke kun på Christiansborg. Når du handler ind i brugsen, drikker vandet i vandhanen, tegner en forsikring eller tilslutter dig fjernvarmenettet, så har du også en stemme og medindflydelse. Danmarks erhvervsliv er spækket til med medarbejder-, forbruger-, producent- og foreningsejede selskaber, der sammen udgør den erhvervsdemokratiske sektor. En sektor, der har skabt velstand og medindflydelse i Danmark. Men også en sektor med et stort potentiale i forhold til at løse de store udfordringer, vores samfund står overfor lige nu.

Det bliver en dag en dag spækket med dialog, debat og underholdning. Folkeeje ’22 er for dig, der søger medindflydelse og ønsker at bidrage til en bæredygtig fremtid. 

Arrangementet er åbent og for alle interesserede og afholdes på Rødding Højskole, Flors Allé 1, 6630 Rødding

Det sker på dagen: 

  • Bertel Haarder byder velkommen
  • Spidskandidater i valgdebat – mød blandt andet Benny Engelbrecht (S), Anni Matthiesen (V) og Rasmus Vestergaard Madsen (Ø)
  • Talks og oplæg fra lokale politikere, demokratiske selskaber og meningsdannere 
  • Gratis frokost
  • Underholdning til børn

 

Om festivalen:

Bag festivalen står Tænketanken Demokratisk Erhverv, der arbejder for at styrke erhvervsdemokrati i Danmark gennem analyse- og vidensproduktioner, facilitering af netværk samt opinionsarbejde.

Festivalen er støttet af Dansk Fjernvarme, Danske Vandværker, GF Forsikring, Lån og Spar Fonden og Landbrugets Kulturfond. Den afholdes i samarbejde med Rødding Højskole.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Medværter

GF Forsikring
Danske Vandværker
Dansk Fjernvarme

Sted

Rødding Højskole
Flors Allé 1, 6630 Rødding

Dato

29.10.2022
Expired!

Tidspunkt

11:00 - 17:00

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send