Digitalt netværksmøde: om medlemsdemokrati (for medlemmer)

Hvordan skaber vi et levende medlemsdemokrati, og hvordan håndterer vi udfordringerne med at rekruttere nye aktive?

Det vil udviklingschef Mikkel Warming og vicedirektør Maria Frey Fletting i KAB give deres bud på, når de fortæller om deres aktuelle arbejde med medlemsdemokrati.

Med ca. 70.000 boliger i hovedstadsområdet er KAB en af de største inden for boligadministration i den almene sektor. Demokrati er en grundforudsætning i den almene sektor, men demokratiet er ofte centreret omkring valgte bestyrelsesmedlemmer og rekruttering af nye aktive er ofte en udfordring. Derfor arbejder KAB nu med en række tanker og planer for at engagere beboerne endnu mere i fællesskabet – og i hinanden, men der er en række udfordringer forbundet med det.

På webinaret berøres nogle af de demokratiske såvel som lovgivningsmæssige udfordringer, der er, når man gerne vil nå ud til flere end 100.000 beboere – eller medlemmer.

Mødet afholdes på Zoom og alle timledte får inden webinaret en kalenderinvitation med link til den digitale platform.

Vi glæder os til at se jer.

 

Webinarrækken ” Erfaringer med medlemsdemokrati”

Dette er det sjette digitale arrangement i webinarrækken “Erfaringer med medlemsdemokrati” med oplæg fra nogle af de fremmeste konsulenter på området.
Webinarrækken er en del af Tænketankens løbende arbejde for at dokumentere indsatser og dele erfaringer, som demokratiske virksomheder har iværksat i en tid, som aldrig har været mere digital. De erfaringer ønsker vi at udbrede, så vi i fællesskab kan tage ved lære af hinandens oplevelser.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Sted

Online

Dato

13.10.2021
Expired!

Tidspunkt

10:30 - 12:00

Oplægsholdere

Del
Del
Del
Send

Arrangementet begynder om:

Dette event er afsluttet.