Event:

Den erhvervsdemokratiske sektorer debatterer ”Nordisk Socialisme” – Oplæg om og diskussion af Pelle Dragsteds ”Nordisk Socialisme”

Hvad betyder det at demokratisere ejerskabet? Hvem bør eje virksomheder? Og hvordan skaber vi en økonomi, der sikrer mest mulig frihed og indflydelse for den enkelte borger? Dette er nogle af de spørgsmål, som Pelle Dragsted forsøger at besvare I sin nye bog ’Nordisk Socialisme – På vej mod en demokratisk økonomi’. I bogen gør Dragsted bl.a. op med den binære ide om, at man enten har fuldt socialistiske eller kapitalistiske samfund. Ifølge Dragsted består den ideelle samfundsmodel af en blanding af ejerformer.

Kom til en eftermiddag, hvor vi drøfter de store overvejelser om vores samfunds udvikling og de demokratiske virksomheders rolle i den. Vi stiller interesseret og kritisk ind til Dragsteds tanker og forslag.

Format: Oplæg af Pelle Dragsted om ideerne fra hans bog efterfulgt af en debat med folketingsmedlem Henrik Møller (MF, S) og Joachim Sperling direktør i tænketanken Axcelfuture.

Tid og sted:·

  • Kl. 15-17, d. 1. Juli hos Demokrati Garage (i Folkestuen) på Rentemestervej 57, 2400 København.
  • Der vil også være mulighed for at følge med via Zoom. Et link hertil bliver udsendt til alle tilmeldte.

Arrangementet er gratis.

Vært

Tænketanken Demokratisk Erhverv

Medværter

Demokrati Garage

Dato

01.07.2021
Expired!

Tidspunkt

15:00 - 17:00

Sted

Demokrati Garage

Oplægsholdere

Del på Facebook
Twitter
LinkedIn

Arrangementet begynder om:

Dette event er afsluttet.