Tænketanken Demokratisk Erhverv søger praktikanter til efteråret 2023 

(Event, kommunikation og analyse)

Vil du være med til at skabe et erhvervsliv, hvor almindelige mennesker har demokratisk indflydelse og hvor social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed går hånd i hånd? Så er du måske vores nye praktikant.

Om stillingen
Vi søger en praktikant til sekretariatet for Tænketanken Demokratisk Erhverv fra august/september 2023 og 4-6 måneder frem.

Som praktikant tilknyttes du et af Tænketankens projekter, hvilket har til formål at understøtte og oplyse om unges muligheder og ret til demokratisk indflydelse i erhvervsdemokratiske beslutningsorganer.

Som praktikant i Tænketanken Demokratisk Erhverv kommer du til at blive en del af et fællesskabsorienteret og lille sekretariat, der holder til i indre København. Du kommer til at følge Demokratisk Erhverv i den spændende udviklingsfase og får mulighed for at få stort ansvar og forme din opgave. Dermed får du en alsidig arbejdsdag i samarbejde med forskellige kollegaer.

 Som praktikant i Tænketanken Demokratisk Erhverv vil dine opgaver bl.a. bestå i:

  • Afholdelse og planlægning af events og netværksmøder for unge samfundsengagerede og interessenter (eksempelvis vores medlemsvirksomheder)
  • Formidling og kommunikation i projekter, events eller netværk til både den brede offentlighed og targeted målgrupper i tæt samarbejde med kommunikationskonsulenter.
  • Research- og analyseopgaver som løbende evaluering og analyse på data fra projektet. Herunder vil du eksempelvis være med til at udvikle vores evalueringsdesign og få brugt dine kompetencer i efterfølgende analyser.

Opgaverne sammensættes efter din profil og dine interesser.

Din profil

  • Du studerer på på en relevant videregående uddannelse (statskundskab, sociologi, kommunikation, kulturstudier, HR eller lign.)
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Du har en lyst til at lære om og styrke erhvervsdemokratiet i Danmark og interesserer dig for demokrati
  • Du har erfaring med og lyst til at samarbejde tværfagligt med andre på det konkrete projekt, du er tilknyttet
  • Flair for planlægning og eksekvering
  • Evt. evner indenfor analyse og evaluering

Om Tænketanken Demokratisk Erhverv
Tænketanken Demokratisk Erhverv arbejder for at styrke erhvervsdemokrati i Danmark gennem vidensproduktion, demokratisk iværksætteri, facilitering af netværk, samt debat- og opinionsarbejde. 

Erhvervsdemokratiske virksomheder tæller virksomheder, der er ejet og styret af medlemmerne efter modellen ét medlem én stemme. Medlemmerne kan være medarbejdere, forbrugere, producenter eller andre mennesker eller organisationer, med tæt tilknytning til virksomhedens aktiviteter. Den erhvervsdemokratiske virksomhedsform har historisk haft stor betydning for Danmarks udvikling og bidrager fortsat til den danske samfundsnytte og økonomiske udvikling.

Vil du vide mere?
Så kan du læse mere om Demokratisk Erhverv på https://demokratiskerhverv.dk/
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Ditte Brøgger på mail: ditte@demokratiskerhverv.dk eller telefon  52 23 38 46.

Ansøgningsfrist
Ansøgning, CV og evt. anbefalinger skal sendes til stilling@demokratiskerhverv.dk senest d. 30. maj 2023.


Relaterede opslag: