Jobopslag: Adm. direktør i Tænketanken Demokratisk Erhverv

Har du også en forkærlighed for demokratiske virksomheder? Som administrerende direktør i Tænketanken Demokratisk Erhverv får du mulighed for at styrke og præge den demokratiske erhvervssektor i Danmark. Du bliver leder af tænketankens engagerede sekretariat og ansvarlig for den strategiske videreudvikling af Tænketanken. Tænketanken blev etableret i 2018 og er lykkedes med på kort tid at blive dagsordenssættende og skabe opmærksomhed om de muligheder demokratiske virksomheder skaber for vækst og beskæftigelse i hele landet. Som ny administrerende direktør skal du videreføre succesen. Tænketanken har 60 medlemsvirksomheder og 11 ansatte. 

Dit kommende job

Tænketanken Demokratisk Erhverv samler interesser, udarbejder analyser og deler viden om de mange former for demokratiske virksomheder, der findes i Danmark. Den adm. direktør bliver ansvarlig for tænketankens ledelse, ressourceanvendelse og fortsatte udvikling fra en relativ nystartet tænketank til en etableret aktør og meningsdanner. 

Dine opgaver vil være:

 • at lede sekretariatets medarbejdere,
 • at styre tænketankens økonomi,
 • at kvalitetssikre tænketankens arbejde,
 • at facilitere fortsat udvikling af tænketanken i tråd med medlemmernes ønsker og behov,
 • at præge den politiske debat om erhvervsudvikling og god governance
 • at kommunikere eksternt omkring tænketankens resultater.

Arbejdsdagene er varierende og rummer både driftsopgaver, og opgaver som fx oplægsholder, moderator, debattør mm. Givet tænketankens unge alder er mange opgaver nye eller udføres for første gang, og der er derfor stor mulighed for at definere indholdet selv. 

Din erfaring

Vores ideelle kandidat har:

 • betydelig længerevarende ledelseserfaring med 10 medarbejdere eller mere
 • erfaring med at drive og vækste mindre virksomheder
 • erfaring med ledelse i en demokratisk virksomhed
 • en relevant kandidatuddannelse
 • erfaring i at kommunikere
 • erfaring med politisk arbejde.

Du er god til at finde effektive løsninger og bruge de ressourcer, der er til rådighed, så tænketankens medlemmer får mest muligt for deres kontingent.

Ansøgningsfrist: 6. februar 2023

Send ansøgning til: stilling@demokratiskerhverv.dk

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Mike Dranov på tlf. 52213254 eller email mike.dranov@coop.dk

Relaterede opslag: