Tænketanken Demokratisk Erhverv søger praktikanter til foråret 2022 (til analyse eller kommunikation og events)

Del på

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Vil du være med til at skabe et erhvervsliv, hvor almindelige mennesker har demokratisk indflydelse og hvor social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed går hånd i hånd? Så er du måske vores nye praktikant.

Om praktikken:

Vi søger en praktikant inden for enten analyse eller kommunikation & events til sekretariatet for
Tænketanken Demokratisk Erhverv fra januar/februar 2022 og 4-6 måneder frem.

Som praktikant i Tænketanken Demokratisk Erhverv bliver du en del at et mindre sekretariat, der holder til i indre København. Du kommer til at følge Tænketanken i en spændende udviklingsfase og får mulighed for at få stort ansvar på et engageret sekretariat, hvor alle tager del i beslutninger og brænder for sagen.

Læs hele jobopslaget her.

Relaterede opslag: